Ook jij verschijnt met een lach in een jurk van Jurkvooreendag 
 

Het project 

Ik kwam op het idee door een artikel in de krant van het NRC over een bruidsbieb in Middelburg.  Ik werd daar erg enthousiast van en kreeg daardoor het idee om Bruidsjurkteleen Alphen aan den Rijn op te zetten. Dezelfde dag nog ging ik oproepjes plaatsen voor voornamelijk bruidsjurken om het tot een succes te maken. Ik kreeg erg veel positieve reacties en een dag later stond ik in het AD Alphen om mijn verhaal te doen. De dagen daarna gebruikte ik om jurken op te halen en mensen te spreken hoe ik Bruidsjurkteleen Alphen aan den Rijn vorm kon gaan geven.
Hieruit is Jurkvooreendag ontstaan, met de verandering om niet alleen bruidsjurken, maar ook gala-, cocktail- en avondjurken aan te bieden.  Om Jurkvooreendag vorm te geven heb ik deze website gemaakt, een logo ontworpen en foto's gemaakt van alle jurken. Ik wilde elke jurk een naam geven en bedacht hiervoor om elke jurk te vernoemen naar een vrouwelijk persoon die belangrijk is of is geweest in een periode van mijn leven.  Er zijn nu zo'n 88 trouwjurken, 26 feestjurken, 2 nette rokken, 5 onderrokken , 6 bolero's en 7 mannenpakken en dat zullen er hopelijk steeds meer worden. Niet het hele assortiment staat op de website. 


TEAM

Het team bestaat voornamelijk uit één persoon en dat ben ikzelf, Lianne. Ik heb idee bedacht en werk alles uit. Ik ben de contactpersoon en zal met u de jurken passen.
Ik zal me verder even voorstellen. Ik ben 30 jaar oud en woon in Boskoop met mijn twee lieve poezenbeesten. Door omstandigheden werk ik niet en ben dus veel thuis. Nu kunt u vast begrijpen dat veel thuiszitten niet ideaal is. Daarom doe ik af en toe photoshoots op amateuristische basis. Ik heb een paar shoots gedaan in prachtige jurken en op zo'n dag voelde ik me echt heel mooi.
Zo'n dag gun ik iedereen. Maar helaas zijn mooie jurken vaak erg duur, of het nou voor een photoshoot is, een feest, een bruiloft of welke reden u nog meer kunt bedenken. Ik heb het nu mogelijk gemaakt om jurken te lenen voor letterlijk geen geld, zodat u er ook prachtig uit kunt zien voor een dag.