Ook jij verschijnt met een lach in een jurk van Jurkvooreendag 
 

Verhuizing Jurkvooreendag

Hoi hoi,

Door prive omstandigheden ben ik weg op de werf. Ik zit nu weer in Boskoop gevestigd bij mij thuis op zolder, We hebben er een mooi plekje van gemaakt, Ik krijg veel energie van hier mee bezig zijn en dat is fijn, wamt ik wil de website ook nog updaten met de foto's van alle mooie jurken die ik heb. Het is fijn als u een vlizotrap kunt beklimmen, maar eventueel kan ik uitgekozen jurken ook naar beneden halen als het moet, Laat de trap je alsjeblieft niet van weerhouden te komen. Ik kijk uit naar je komst, 

Liefs, Lianne

Kerstmarkt op de werf

Lieve mensen,
Zoals op het plaatje staat: It's the season to sparkle.
Zaterdag 09-12-2023 van 10.00 tot 17.00 is er op de locatie waar ik sta een leuke kerstmarkt georganiseerd. 

Ondanks de kou, maken we er met z'n allen een warme draai aan. Neem je kinderen mee en/of andere familieleden zodat we er samen iets moois van kunnen maken.


Ook ik ben open zaterdag om jullie te helpen stralen deze maand. Ik heb een mooie uitgebreidde collectie voor de kerst of een gala. Ook de trouwjurken kunt u nog gewoon lenen.
Dus kleed je warm aan en dan hoop ik jullie te zien op de Werf in Alphen aan den Rijn. Industrieweg 4a.


Liefs,
Lianne


 


 

So my vintage op de werf

Ik heb superleuk nieuws om met jullie te delen. Sinds november heb ik een plekje weten te bemachtigen bij So my vintage op De Werf. De winkel is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00. Ook bent u natuurlijk welkom om te komen shoppen bij So my vintage. Wist u ook dat er nog andere leuke ruimtes zijn, waar u eens kan komen kijken of er iets tussen zit. 

Het adres is: Industrieweg 4a in Alphen aan den Rijn.

Liefs, Lianne van Jurkvooreendag

Jurkvooreendag blijft in Boskoop

Voor mij helaas, maar voor jullie misschien heel leuk nieuws! Jurkvooreendag blijft in Boskoop zitten! Mijn partner en ik gaan niet samen verder en daarom neem ik even pauze kwa jurken ophalen en uitlenen. Alle mailtjes open ik en lees ik. Als er spoed achter zit om jurken op te halen, ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen. 

Liefs, Lianne van Jurkvooreendag
Media artikelen over Jurkvooreendag

Klik op afbeelding om het artikel te lezen.